Her på World of Potter har vi en masse forskellige jobs, som du kan søge til. Du kan blive vejleder, hjælpelærer, journalist og meget mere. Men ikke nok med, at der findes job, hvor du får farve og løn, ja, så findes der faktisk også en masse jobs på dit kollegie! I dette blogindlæg vil jeg grave lidt dybere ned i de 3 stillinger, du kan få, som medlem af et kollegie, hvor jeg ved hjælp af 3 andre, vil forklare lidt mere om, hvad du faktisk laver, hvis du har et kollegiejob!
 
Det første job, som du kan have på dit kollegie er 'Skribentjobbet'. Som skribent står du for et opslag om ugen, hvilket du faktisk får 20 galleoner for om ugen! Jeg har snakket lidt med Callie Whitfield, som er skribent for Ravenclaw, hvor hun hver uge skriver sladderopslaget, og hun fortæller en masse om, hvordan det er, at være skribent!
"Jeg har efterhånden været skribent for Ravenclaws opslagstavle meget længe; faktisk i over halvandet år. I den tid, har jeg haft tre forskellige opslag og det hele har fungeret vidt forskelligt for alle tre opslagstyper.
Lige meget hvilken type opslag, man har, skal man hos Ravenclaw byde ind med noget fast hver uge. Vi har faste ugedage, hvor vi skal poste vores opslag hver eneste uge. Da jeg startede i sin tid, var det med et opslag, der hed ‘Ørntastiske Gåder’ hvor jeg lagde gåder op til kollegiet hver uge. Med andre ord sad jeg altså dengang og lavede spørgsmål, der i princippet sagtens kunne bruges til Quidditch, og jeg oplevede toppen af det opslag, da jeg så en af mine gåder i en kamp. At være skribent er virkelig fantastisk! Jeg har elsket det i den tid, jeg har haft æren af at underholde ørnene. Jeg er personligt altid inde og læse folks kommentarer, fordi jeg elsker at se, når folk sætter pris på mit arbejde.
Det er vidt forskelligt, hvor meget tid, der kræves af os som skribenter. Da jeg havde Ørntastiske Gåder eller Ørnedrillerier, tog det en halv til en hel time at lave opslaget inklusiv at finde på en udfordring. Og at have På Rov Med Fuglene (sladderopslaget hos ørnene) er virkelig en tidsrøver. Jeg bruger mindst en time om ugen på at skrive sladderstykkerne. Efter jeg har skrevet dem, skal jeg have godkendelser fra alle omtalte, hvilket tager en halv times tid at sende ugler ud om. Derudover kommer det, at opsøge sladder, især hvis der ikke kommer helt så mange tips ind. Det kan meget vel tage 4 timer eller mere, hvor jeg bare sidder og leder efter noget, jeg kan bruge til noget.
Så alt i alt har det, for mig, været vidt forskelligt fra opslag til opslag. Men jeg elsker virkelig, at bidrage til smil og tavlerne, både på kollegiet og på Eventtavlen!"


 
En anden ting, som du kan på dit kollegie er, at være medlem af et team. På hvert kollegie findes der over 3 teams, som du altid kan søge til, hvis du er interesseret i det, teamet sætter fokus på. Det kan være altid fra et lektieteam, et aktivitetsteam eller et team, der byder nye brugere på siden velkommen! Alle de mange teams på de forskellige kollegier er forskellige, men det er alligevel en skøn mulighed af være en del af et team. Når man er en del af et team, skal man deltage aktivt i arbejdssnakken og være engereret i det, der blivet lavet på teamet. Ofte får du også en opgave eller to, som burde være meget overskuelig!
Jeg har i dette tilfælde snakket en smule med Minila Vakhrushev, som blandt andet er medlem af et team på Gryffindor-kollegiet!
"Når man er et medlem af et kollegieteam, bliver man også et aktivt medlem af kollegiet. Det er en mulighed for at engagere sig i sit kollegie ud over blot at deltage aktivt i klubben, selvom det så sandeligt også er hyggeligt! Det er efterhånden mange år siden, at jeg ansøgte til det team, som jeg i dag er en del af og jeg elsker det lige så højt som jeg altid har gjort. Det gør, at jeg kan hjælpe til med at planlægge små initiativer, der ikke blot er mulighed for mig at være aktiv, men også for, at andre kan være det. Vi bruger en stor del af vores tid på at fokusere på alle andre løver og, hvordan vi kan skabe ting for jer og dette er noget jeg altid vil elske. Det er en mulighed for at snakke med flere løver end jeg nogensinde før har haft mulighed for!"

 
Det sidste og 3. job, som du kan have på dit kollegie er 'teamleder'-jobbet. Teamlederen er ikke noget, som du kan ansøge til, men derimod bliver du valgt af dit overhvoed som teamleder. Ofte skal du have været medlem af det gældende team, før du kan få tilbuddet. Som teamleder er det dig, der skal have styr på det, der skal ske på dit team, samt deadlines og meget mere. Hvis du er teamleder, så er det også dig, der finder nye medlemmer og sørger for, at alle på teamet er aktive og motiverede i deres opgaver!
Denne gang har jeg hevet fat i Amaryllis Forrest, som er leder af Slytherins aktivitetsteam, og hun har fortalt en smule om, hvordand et er, at være leder af et kollegieteam!
"Det at være leder af et kollegieteam er en sjov udfordring, fordi man har mulighed for at samarbejde med folk fra kollegiet og i vores tilfælde, kan vi lave et arrangement, som hele kollegiet kan deltage i. Det at være leder for et kollegieteam, er i bund og grund ikke meget forskelligt fra at være medlem af et, borset fra at det er vores opgave at have det gyldne overblik."
Hvis du på nogen måde er interesseret i nogen af disse kollegiejobs, så er jeg stensikker på, at dit overhoved er klar til at hjælpe dig med diverse spørgsmål. ellers tror jeg, du kan finde en masse information om de forskellige opslag og teams inde i din kollegieklub - og så er det ellers bare med at sende en ugle afsted til enten overhovedet eller en teamleder!