Halløj skønherlinger!
Så er det tid til endnu et blog. Denne gang handler det om en ting, de fleste af os elsker: quidditch. Det er en spændende sport i Harry Potter universet, som skaberne af denne side på fantastisk vis har formået at vikle ind her på World of Potter, hvilket giver os muligheden for også at spille sporten. (Vidste I, at det faktisk også er muligt at spille quidditch irl? WorldofPotter.dk sponsorerer endda et af de danske hold).
Det ses dog desværre ofte, at nogle af holdene søger spillere, og derfor har jeg samlet 5 grunde til, at du burde spille quidditch.

1. Du lærer nye mennesker at kende
Når man spiller quidditch, lærer man en masse nye mennesker at kende. Først og fremmest spiller man med et hold, man har træninger med op til flere gange om ugen. Derudover spiller man kampe mod andre hold, og her er der også altid fremragende muligheder for at lære andre spillere, dommere og publikum at kende.

2. Du kan teste sin Harry Potter viden
En anden god ting ved quidditch er, at man får lov til at bruge og teste sin Harry Potter viden. Quidditch fungerer nemlig sådan, at der bliver stillet spørgsmål omkring alt muligt inden for Harry Potter universet, og så gælder det om at svare hurtigst. Mener du, at du kender en masse til Harry Potter, så er det her en fremragende mulighed for at teste det ud.
Det skal dog siges, at man absolut slet ikke behøver at kende en masse til Harry Potter - og det leder mig nemlig videre til næste punkt.

3. Du kan lære en masse
En anden fantastisk ting ved at spille quidditch er, at man har mulighed for at lære en masse. Mange af svarerne på de forskellige spørgsmål finder man nemlig på World of Potters helt eget, fantastiske bibliotek, og det betyder, at man lærer en helt masse!

4. Du kan spille på det IG
Spiller man quidditch på WoP, så har man også muligheden for at spille på det IG – det vil sige, at man kan sige, at ens karakter også spiller quidditch. Det giver også en masse andet sjov IG, hvor man her også kan lave en masse relationer på kryds og tværs baseret på quidditch. Det kan både være elever på Hogwarts, der spiller på kollegieholdene, eller det kan være voksne, der spiller på et af de ”rigtige” hold. Lever som værende quidditch spiller? Eller måske bare har det som en hobby? I hvert fald giver det en masse muligheder. Det skal dog siges, at man absolut ikke behøver at spille på det IG.

5. Du kan støtte en funktion på WoP
Ved at deltage i quidditch er du også med til at sørge for, at turneringerne kan fortsætte. Deltog ingen i quidditch, ville der ikke kunne være nogle turneringer – hvilket jo ville være hammer ærgerligt! Så udover de fire andre fantastiske årsager til at spille quidditch, så kan du også sige, at du har været med til, at quidditch kan fortsætte på siden.

Er du interesseret i at spille quidditch, så skal du bare skrive til en af anførerne.
Går du på 1. – 7. årgang, så er det kollegieturneringen, du kan deltage i. Anførerne for de forskellige teams er:
Gryffindor – Charles Fournier
Hufflepuff – Anthea Morris
Ravenclaw – Annelie Fernandez
Slytheirn – Verena Lestraine

Er du dimitteret og dermed 8+, kan du spille i 8+ turneringen. Anførerne er:
Dancing Dragons – Aisa Change
Sweeping Snidgets – Valeria Moore
Tipsy Thestrals – Cordelia Hathaway
Jeg håber på at se en masse af jer til de kommende kampe! God sæson og held og lykke til alle holdene!