Det var da, lækkert…

J.K. Rowling fortalte, at hun fandt på kollegiehus navnene (Gryffindor, Ravneclaw, Hufflepuff og Slytherin) imens hun var ude at flyve, men hun havde ikke sine notesbøger med, og brugte derfor brækposen til at skrive på. Jeg håber ingen følte sig syg der..

 

Sådan opfinder man en sport

J.K. Rowling fortalte, at hun fandt på Quidditch efter et langt skænderi med sin kæreste. Jeg ved ikke helt hvad de har skændtes om, men måske er det derfor Quidditch er en voldsom sport, hvem ved?

 

Hvem ville du dræbe?!

Da Harry Potter 5 (Fønixordnen) skulle skrives stod J.K Rowling i et dilemma. Hun havde egentlig tænkt sig at dræbe Arthur Weasley, men hun syntes alt for meget om ham, og valgte derfor at dræbe Sirius Black.. Ved ikke helt om jeg synes det var en god eller dårlig ide.

 

Ehm, ad?

Helena Carter, (Bellatrix Lestrange) havde ikke de flotteste tænder da hun spillede Bellatrix. De var skarpe, grønne, misfarvede og alt mulig i den retning. Dog valgte skuespilleren at beholde sine tænder. Mon hun stadig bruger dem i dag?

 

Derfor skal du lære latin

J.K Rowling fortalte, at hun elskede, at hun kunne latin. Rigtig mange besværgelser, efternavne og eliksirer er på latin. Hun hadede godt nok faget da hun tog det, men nu er hun lettet over hun tog det.

 

Oddere er søde

Odderen er Hermione Grangers patronus, men den patronus blev ikke valgt tilfældigt. Odder var J.K. Rowlings yndlingsdyr. Det siges faktisk, at Emma Watson fik det samme yndlingsdyr efter at have spillet Hermione Granger.

 

Hvem vil du dræbe 2.0?!

I en film med 7 bind er det helt umuligt, at ingen ville dø. J.K. Rowling var egentlig tæt på at dræbe Ron Weasley. Dog valgte Rowling at beholde ham i bogen. Jeg kan KUN sige at jeg er MEGET enig med det valg!

 

Fang tyven!

James Sirius Potter, som er Harry Potters søn, stjal ren faktisk røverkoret fra sin far. Han er i besiddelse i det i “The Cursed Child”, men egentlig stjal han det imens faderen kiggede væk. Jeg håber han bruger det med måde! - eller til at stjæle slik - ups.

 

Sådan får man en rolle i Harry Potter a la Rupert Grint

Rupert Grint havde den mest kreative måde at få hans rolle som Ron Weasley. Mange ved allerede at han rappede sig til sin rolle, men vidste i, at han startede sit rap stykke sådan her: “Hello, my name is Rupert Grint, I hope you don’t think I stink.”

 

Dumme Lus!

Under Harry Potter 2, hemmelighedernes kammer, fik alle de yngre børn på sættet lus! Meget af tiden gik med at få fjernet æg for potentielle ting, og få lus ud af hårene på de unge børn. Det tog faktisk så lang tid, at de udskød filmen. Lus er også bare dumme!

 

Til vi ses igen,