MEME-KONKURRENCEN
det er stemmetid!
d8sXjvi.png
Så guys! Er I klar til lidt mere meme-sjov?
I brombærbusken har vi været igennem alle de mange, kreative og fantastisk sjove memes, som I har sendt ind til os - TAK for det! Vi er alle sammen enige om, at alle de memes, der er blevet sendt ind, er helt geniale, men vi har også samtidig fundet de tre bidrag, som fik os på teamet til at grine allermest! Derfor er det nu op til jer at kåre hvem, der har lavet det allersjoveste meme og derfor fortjener at blive kåret som vinder af morskaben!

I kan se de nominerede og deres bidrag herunder!

DE NOMINEREDE
Marion Fitzgerald
Hvis man har fulgt med på Marions væg, så har man nok opdaget, at hun ikke er verdens skarpeste overhoved for Ravenclaw #sorrynotsorry. Hun har i hvert fald ikke en eneste gang været inde i sit eget kollegies opholdsstue, fordi hun aldrig har kunnet svare rigtigt på gåderne, og det er også det, dette meme handler om! 10/10!


Theodore Collins
Alle, der har fulgt med i Theodores forhold med William ved, at de begge to kan anklages for at være måske en tand for jaloux af og til... men spørger man Theodore, er William måske den værste. Og hvis man ikke vidste det i forvejen, så ved man det i hvet fald nu takket være memet herunder 10/10!


Francis Walker
De fleste kender det med knas i kærligheden, usikkerhed og jalousi, når det kommer til romantiske forhold. Og det gør professor Hotshot også! Ifølge Francis' bidrag til konkurrencen, blev det i hvert fald en blandet oplevelse, da han blev professor på Hogwarts sammen med sin kæreste... og alle sine ekskærester, yikes. 10/10!


STEM STEM STEM
Vi kan nok alle blive enige om, at alle tre memes fortjener en hyldest for kreativiet, humor og selvironi, men hvilken en af dem, synes du, topper de to andre? Vi giver nu stafetten videre til jer, søde woppere, så I kan stemme om, hvilket meme, der fortjener førstepladsen.

I stemmer ved at klikke her!
Sidste frist for at stemme er fredag den 6. november kl. 23.59.
Vinderen bliver offentliggjort søndag den 8. november, så stay tuned.

d8sXjvi.png
Tak fordi, I gad at være med!
Grin og kram fra
SoMe Teamet