Mulighederne er mange, så snart man har ideerne, men det der med at få de helt gode, eller knap så gængse ideer, og det er lige præcis her unik IG inspiration kommer ind i billedet! Med denne serie, håber vi på SoMe teamet, at kunne give dig fornyet inspiration til dit IG spil, din allerede eksisterende karakter, eller måske en ny karakter du har i tankerne, og i dag er 5 fritids og studie jobs der er fokus på!
_________________________________

Opvasker
Selvfølgelig har vi en af de klassiske, for i et sabbatår, eller som fattig studerende er man desperat efter at finde noget man kan tjene lidt ekstra galleoner på, så man finder sig tilfreds med lidt af hvert, og en af de ting kunne jo fx være opvasker hos Den Utætte Kedel eller Det Glade Vildsvin, selvom det måske ikke er verdens mest glamourøse job.

Fejedreng (eller pige) hos Det Magiske Menageri
Med alle de dyr det vrimler med i menageriet, kan man forestille sig at der engang imellem trænger til at blive fejet, og det gider sådan en butiksejer ikke, så er det jo meget nemmere at ansætte et ungt menneske, der ønsker sig lidt ekstra mønt!

Frimærkeslikker hos ugleposten
Hvis andre end mig har prøvet at skulle slikke på et frimærke, ved de måske at det ikke just er det mest behagelige i verden, derfor vil et sted som ugleposten selvfølgelig gerne ansætte folk til at gøre det for dem, så mangler du noget at lave, og virker dine smagsløg ikke, er du PERFEKT til stillingen!

Fodermester
Eeylops Uglevarehus, Det Magiske Menageri og Ugleposten har alle sammen dyr der engang imellem skal fodres, hvorfor så ikke blive fodermester i din fritid? Det vil både butiksejere og dyrene sætte pris på, og er der ret mange ting hyggeligere end bruge eftermiddagen i selskab med søde dyr?

Pudseklud
Okay, det er måske ikke verdens sejeste titel, men jeg kunne ikke finde på en bedre titel til dette jobforslag. For altså, hvad kalder man lige dem der pudser tryllestave hos Ollivanders, polerer kostene på quidditchholdene, eller kedler rundt omkring? Og altså et job som professionel pudseklud, det lyder da i min optik ret blæret!


Måske du har fundet din nye fritids- eller studiejob i dagens opslag, måske har du ikke.. men i hvert fald så håber jeg, din egen inspiration er blevet sparket lidt i gang, ellers lover jeg jer en masse mere IG inspiration i fremtiden!

until next time