Opskrift på ingefærøl
Ingredienser
200 g. brun sukker
2 spsk. Vand
6 spsk. Smør
1,5 tsk salt
1,5 tsk cider eddike
1,5 dl fløde
1,5 tsk rom ekstrakt
1 liter creme sodavand

Topping:
1,5 dl fløde
Karamelsauce
Fremgangsmåde:
- Sæt en gryde over medium varme
- Hæld brun sukker og vand i gryden
- Bring blandingen i opkog mens du rører i det, til blandingen er meget varm.
- Rør smør, salt, eddike og halvdelen af fløden i. Rør til godt blandet.
- Sæt til nedkøling til blandingen har stue temperatur.
- Rør rom ekstrakt i
- Bland 2 spsk. af den nedkølede blandingen i en skål med resten af fløden.
- Brug en el-mixer til blandingen bliver tyk.
- Hæld blandingen i et glas så det er ca. halvt fyldt.
- Tilføj 65 g. creme sodavand til glasset og bland.
- Tilføj ekstra creme sodavand så det næsten er fyldt.

Topping:
- Pisk fløde til flødeskum.
- Put flødeskum på toppen af drikken.
- Tilføj karamelsauce på flødeskummet.
Jeg håber denne opskrift kan bringe jer glæde og hygge i det kolde vejr. Smid endelig en kommentar om hvordan det gik jer med bryggelsen af denne drik, og hvad i synes om det.

Til vi ses igen!
Ava Mae Sinclair