Ja hvis i følger med på hendes egen Instagram, er det efterhånden ved at være old news, skuespillerinden, Evanna Lynch, vi kender som Luna Lovegood, annoncerede nemlig sidste søndag, på Valentinsdag, at hun til september, udgiver sin allerførste bog! I et Instagram opslag fortæller hun, at bogen er et 320 siders langt memoir (en erindringsbog, en biografi skrevet fra egen personlig erfaring) - den kommer omkring nogle af de forhindringer livet har bragt skuespillerinden og hvordan hun er kommet over dem.

I sit instagram opslag skriver hun blandt andet “... I det væsentligste handler det om den igangværende forhandling mellem stemmen til vores frygt og vores kreativitet og alle de skøre, interessante, vilde ting, der sker, når du bliver ved med at forpligte dig til dine drømme.” Har du lyst til at læse hele hendes beskrivelse, kan du finde instagram opslaget her.


Forsiden og titlen på billedet ovenfor, er hverken den egentlige forside, eller titel på bogen. Lynch afslører at begge dele stadig er på tegnebrættet og derfor ikke er fastslået. Det vides heller ikke med sikkerhed hvornår vi herhjemme i Danmark kan få fingrene i bogen, da den internationale udgivelsesdato endnu er ukendt. Dog er det blevet afsløret at den britiske forhandler, Waterstones.com vil have bogen fra d. 14 september 2021!

Skal du have fingrene i bogen, når det engang bliver muligt? Vi vil meget godt høre hvad i synes i kommentarerne nedenfor!
Indtil vi ses igen!