Savner du også at inddrage alle tingene i din kiste i dit IG spil, men aner du ikke hvordan det skal gøres, hvad tingene kan, eller hvordan man bruger dem? Så behøver du ikke gå og bryde hjernen alt for meget længere, med denne blog-serie, bliver der serveret guides til alverdens ting og sager, direkte på et sølvfad til dig! I dag stiller vi den mørke shoppetrang og hopper en tur i Borgin & Burkes, der huserer mange forskellige produkter der dårligt tåler dagens lys, eller du lige indrømmer over for svigerfamilien at du er indehaver af!
 
Den Hjælpende Hånd
Tyvenes bedste ven kaldes den. Er det en livsstil du kan finde dig selv i, kan det derfor være du bør overveje at anskaffe dig en af disse! Hånden besidder altså flere egenskaber, blandt andet kan den åbne låste døre, agere vejviser (og det er praktisk hvis man har ligeså ringe stedsand som jeg) - men den kan faktisk også immobiliserer folk der stirre på den lidt for længe. Denne genstand er altså for alle dem, der måske ikke har helt rent mel i posen, og som måske foretrækker at låne uden at spørge, frem for at få lov.
 
Giftige stearinlys

Giftige stearinlys er heldigvis ikke giftige nok til at være livsfarlige, men røgen fra lysene resulterer altså i, at alle omkring det føler sig utilpas til mode. Lyset her er altså et genialt redskab, til at slippe væk fra steder, slippe for kedelige møder eller andre rigtig grumme ideer, der kræver ubehag hos de involverede, åh åååh…
 
Blodplettede spillekort
Hvis almindelige spillekort er lidt for kedelige til dig, og du ikke har noget imod tanken om at andre har skulle lide for at noget er blevet til, så er kortene her til dig og dine aller mørkeste poker venner. Måske det er de her kort, dig og din mørke kortspilsklub lige står og mangler? I hvert fald er kortspillet ikke for sarte sjæle!
 
Bidende snustobaksdåse

Det behøver ikke nødvendigvis være snustobak du gemmer i den her dåse, og faktisk er den smart til alt muligt, for hvis der er andre end dåsens retmæssige ejer, så bider den altså. Så hvis du vil gemme nogle værdifulde småting du ikke vil have andre får nallerne i, så smid dem da i dåsen her, så er de selv udenom det, hvis de vil have nallerne i det alligevel!
 
Bevæbnet bornholmerur


Godt så.. med det her fine ur, skal man være varsom, så man skal placere det et sted man helst undgår ubudne gæster, for af og til skyder uret altså med pile, og kan nærmest agere booby trap. Så det er ikke lige uret du stiller i sturen hvor svigermor kommer til eftermiddags te, nok snarere er det et ur du placerer et sted du helst ikke ser andre end dig selv bevæger sig ind - og når man ved uret står der, kan man jo lige bevæbne sig med en skjoldbesværgelse!

 
mystiske hemmeligheds møs