Hej allesammen! Nu skal i få en masse tips og tricks til julen, som snart kommer. Det er ALDRIG for tidligt at forberede sig!

 

Julepynt til træet!
Ingen rigtig jul uden et juletræ! MEN der skal pynt på! Du kan her købe noget, eller lave noget selv! F.eks kan du klippe noget Harry Potter relateret ud af pap, eller male noget på en helt hvid julekugle? Kun fantasien sætter grænser!

Ingefærøl
Du tager et krus, og printe et “Butterbeer” skilt ud fra internettet. Den skal du så sætte på med lim, så den sidder på kruset. Så beder du din mor, far eller kæreste om at lave noget varmt kakao til dig. Du fylder kruset op med kakaoen, flødeskum hvis man vil, og har du verdens lækreste ingefærøl til en kold vinterdag!

 

 

Sweater
Det er allerede koldt udenfor, så hvad er dejligere end at have en varm sweater på? Du kan bede din mormor, bedstemor, mor eller dig selv, om at strikke en Weasley-sweater med dit forbogstav på! Du kan også bestille en med et R eller H på nettet, men det er lidt mere unikt at have sin egen!

Ønsker
Ingen jul uden gode ønsker! Du kan skrive en laaaaang seddel med alle de Harry Potter ting du mangler, som f.eks tøj, stave, figurer og meget mere! En ønskeseddel fuld af Harry Potter ting er altid et win-win.

Film
Film, film, film! Se en masse film! Og selvfølgelig skal det være Harry Potter! Husk nu at nyde det i din nye sweater med en varm kakao!

Jeg håber at jeg lige har været med til at gøre din jul mere hyggelig!

 

Mange hilsner,