Juleaftens outfits
Inspireret af kollegierne
December is here! Min egen absolut favorit måned på hele året, der er sat lys op i gaderne, og alle steder kan man finde hyggestunder. Men det er jo forskelligt, hvordan og hvor man hygger sig allermest. Også når det gælder dagen over alle dage: Nemlig juleaften! Og der er jo nogle stereotyper hos de forskellige kollegier, derfor har jeg også samlet nogle muligheder, for hvert af kollegierne.
Gryffindor-folkene
Vi ved alle, at løverne er nogle af de mest eventyrlystne mennesker derude. Og så er det jo bare lidt en stereotyp, at de ikke kan sidde stille - Hvilket i særdeleshed må gælde, når de skal vente på noget. Derfor er de da heller ikke at finde indenfor! Næ nej! I stedet er de udenfor i sneen, hvor de enten er ved at opdage Narnia eller har gang i en vild sneboldkamp, hvor de driver alle andre til vanvid med deres konkurrence-gen.

Derfor kræver det selvfølgelig også noget varmt tøj, og jeg har fundet to mega flotte (og smarte til sneboldskampen) jakken. En til kvinder og en til mænd, men hvis man nu allerede har en jakke, så kunne man købe en gryffindor hue med kvast eller uden kvast.
Hufflepuff-folkene
Åh de kæreste kære puffer! Der er bare noget hyggeligt over dem og deres karakter, og når jeg forestiller mig en grævling, så er de indenfor omgivet af familie og venner, mens de sørger for, at alle har det godt og hygger sig. Derfor er de da på juleaften også inde i køkkenet eller stuen i det mest hyggelige tøj, de overhovedet ejer. Faktisk er det næsten stensikkert dem, der står for julemiddagen - Eller i hvert fald alt konfekten, risalamanden og julesmåkagerne.

Derfor finder man dem også i deres gule hyggebukser, som ikke kommer af på noget tidspunkt af dagen, fordi julen er hyggens tid - så her er et par til herrene og et par til kvinderne. MEN det ville jo ikke nytte noget, hvis der kom noget på hyggetøjet, derfor har jeg selvfølgelig også fundet et forklæde, så det ikke sker.
Ravenclaw-folkene
Ravenclaw, ak Ravenclaw... Hvad skal vi dog stille op med jer? Vi ved godt, at de er kreative, så derfor har de selvfølgelig sørget for, at der er pyntet op i hele huset. Men det gjorde de den 1. december, så det kan de ikke få tiden til at gå med. Næ nej! I stedet er yndlingsbogen - eller stakken af dem - fundet frem, så indtil nogen fortæller dem, der er mad, sidder de sikkert i et hjørne med dem.

Men det er jo vinter og en smule koldt, så de har sikkert taget et tæppe med sig, som de sidder viklet ind i. Hvilket jo helst skulle være blåt, så de rigtig kan vise deres kollegie-pride, og hvis du mangler et, kan det findes her. Og imens de sidder og læser, skal de selvfølgelig have noget varmt at drikke, enten i et mørkeblåt krus eller et hvidt med blå prikker.
Slytherin-folkene
Til slut har vi slangerne, og hvis de ikke går all-out på festtøjet, hvem skulle så gøre? Derfor er dagen da også blevet brugt på at gøre sig klar til om aftenen, hvor man skal ligne en million, så der kan blive taget billede - både af en selv og med resten af familien. Det skal jo nemlig lægges op på de sociale medier eller være med på nytårskortene, der bliver sendt ud til venner og bekendte.

Derfor skal man, som kvinde, også være i en fin, grøn kjole, og som mand, har man da en grøn skjorte og/eller en butterfly på. Så man kan stjæle sig alt opmærksomheden ved julemiddagen.
Det var så min forestilling om, hvor man fandt folk fra de fire kollegier henne på juleaftens dag. Er det lidt stereotypt: helt sikkert! Men så er det jo heldigt, at man kan lave lidt om på farverne, og så repræsentere man stadig sit kollegie ved de forskellige aktiviteter.
Plus det skal sige, at hjemmesiden, hvor jeg har fundet huerne til Gryffindor, også har huer til de tre andre kollegier, hvis man skulle være interesseret - pst! Det er også noget man kunne ønske sig i julegave!

Glædelig jul og på gensyn,
Bradley Griffiths