Bloggens Voxpop - Brugernes yndlingsscener
Vi har her på World of Potter i hvert fald én ting til fælles: Vores kærlighed til Harry Potter-universet. Så i ny og næ vil Bloggens Voxpop komme ud blandt jer brugere og måle temperaturen på diverse Harry Potter-emner!

- Fra : Noémie Wright

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Berte Alfried

Berte Alfried Elsker det her! Min yndlingsscener er nok i film 5, hvor Voldemort prøver at slå Harry Potter inde i hans sind og det går op for alle hans venner, hvad det er for voldsomme oplevelser Harry er gået igennem de andre år. Det er nemlig et spørgsmål om liv eller død!

Clary Elvenwood

Clary Elvenwood Mega fede scener!!!!

Benji Grant

Benji Grant Sådan nogle gode scener!! Sidder næsten her og føler at alle de scener, er mine yndlingsscener også xD Fedt indlæg, er absolut vild med det. Min egen yndlingsscene, det er nok Harrys møde med Voldemort på kirkegården i flammernes pokal. Faktisk så mange af de scener derfra, er så fede!

Cervus Galen

Cervus Galen Det er virkelig også nogle fantastiske scener!
Min favoritscene, vil altid være dén hvor Severus Snape frembringer en patronus og Albus Dumbledore spørger: "Efter al' den tid?" og Severus Snape svarer: "Altid". Det er nok den mest legendariske scene for mig. Hvis jeg alligevel skulle vælge en anden, skulle det være scenen fra første film hvor Hermione Granger siger: "I kan få jer selv dræbt, eller værre bortvist". De to scener er guddommelige i min bog!

Calista Eaton

Calista Eaton Der er virkelig mange scener at vælge imellem! Men måske nok den, hvor McGonagall vækker alle statuer til live, fordi hun er bare så mega cute i den!

Conrad Welch

Conrad Welch mega fedt!

Ava Fraser

Ava Fraser Love this!

Cepheus Acheron

Cepheus Acheron Skønt opslag! Tak fordi jeg måtte være med! <3

Flier Wellson

Flier Wellson Formidabelt indslag. Virkelig fedt tænkt!

aCin Leeniv

aCin Leeniv Ih, så flot et opslag! Tak fordi jeg måtte være med <3

Kathleen Turner

Kathleen Turner Wauw, det er altså også bare nogle skønne scener fra filmene! Jeg er virkelig fan af det her!

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret