10 magiske facts
Jeg har suset rundt på min kost på nettet efter facts om vores elskede Harry Potter univers, og på min vej fandt jeg 10 magiske facts, som jeg bare måtte dele med jer! Der er både sørgelige såvel som sjove facts, og jeg må da også indrømme, at der var en del, som jeg ikke kendte til. Jeg håber, at I kommer til at lære noget nyt ligesom jeg selv gjorde - eller måske bare får genopfrisket det, som I allerede ved. Jeg ønsker jer god fornøjelse!

- Fra : Bonifacius DeVliegende

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Georgina Tenebris

Georgina Tenebris Fedt opslag! :D

Robin Change

Robin Change ps. elsker nr 8!

Robin Change

Robin Change YAAS sådan Flora! - also WAUW et layout

Alberte Dean

Alberte Dean Jeg dør lidt af den sidste fact xD

Tosobia Boserup

Tosobia Boserup SÅ fedt!!!

Samuel Dwighton

Samuel Dwighton Fedt opslag! <3

Vivienna Ranchett

Vivienna Ranchett Elsker facts nr 10 xD

Anthea Morris

Anthea Morris Virkelig fedt opslag! Masser af dejlige interessante informationer! <3

Bonifacius DeVliegende

Bonifacius DeVliegende Sikke kloge vi alle sammen bliver denne uge på bloggen! skønt opslag Flora <3

Eliora Fairchild

Eliora Fairchild Skønt opslag søde Flora <3

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret