Samleobjekter til en Harry Potter fan
Der er nu ikke noget så hyggeligt som at drikke en god kop kakao, eller skrive en masse ting ned i sin notesbog. Det skulle da lige være, hvis man kunne få en Harry Potter kop og en Harry Potter notesbog. Tænk, det kan man faktisk! Og man kan få massere af dem, så man kan samle lidt på dem. Så jeg har simpelthen samlet lidt samleobjekter som man kan få glæde af, hvis man er fan af Harry Potter.

- Fra : Aleja Navarro

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Kingston Anderson

Kingston Anderson Uuuuuh mangler så meget kopper i min samling!

Alexei Moon

Alexei Moon Der er ikke noget bedre end notesbøger! I want em all!!!

Daisy Silverflower

Daisy Silverflower Ejjj, nogle fine ting! *-*

Magnolia Boyle

Magnolia Boyle De notesbøger er virkelig et must, ooohhh!! Så genialt med et sådant opslag, Fran <3

Ellesse Boughton

Ellesse Boughton Jeg elsker HP kopper. Jeg har også en kæmpe stak, og jeg er vild med dem, griner. Måske jeg skulle anskaffe mig lidt flere.. selvom der er langt til dine 60! :o

Mødested for potterheads

Bliv en del af Danmarks fedeste online Harry Potter univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interresse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret